Fuck.

Håller på att flippa ur, vad fan har jag gjort för att förtjäna all denna jävla smärta? Jag klarar inte av mer, vill inte ha mer, orkar inte mer. Jag vågar inte sova, jag kan inte sova. Börjat få dålig sömn, vaknar upp mitt i natten och kan inte somna om. Kan inte tyda allt det här, det är för mycket och för rörigt att kunna förstå och ens orka gå igenom. Börjar fundera på om jag valt rätt linje för mig, om jag verkligen är skapad för det här. Jag vet inte. Jag borde gå nu. Lugna ner mig, försöka gömma tankarna och sova. Men jag är så dum och söker efter det jag inte vill se.
När ska jag få vara lycklig? När är det min tur? Jag trodde jag väntat tillräckligt. Snart 2år. Jag blir tokig. Vill ta upp kontakten igen. Får inte får inte. Men jag vill. Jag vill ha tillbaka det.. Nu..

2 veckor

Det har gått två veckor nu. Det har inte vart lätt alls, tappat massa besökare o bevakare på köpet. Men jag har mått skit.
Mormor dog, vart dissad och fick halsfluss! En av de fulaste halsflussen fick jag. Jag har känt mig döende i typ en vecka och inte kunnat äta på 4 dagar vilket fått mig att gå ner 4 kilon. De ni! Fyfaan säger jag bara.
Fick tabletter som jag inte ens kunde svälja, min hals va så uppsvälld så jag vart kvävd när jag försökte svälja dem.
Har inte orkar skriva något alls, allt har vart så jobbigt och är det fortfarande. Vet inte hur det blir med bloggen framöver, jag ska försöka komma tillbaka. Kommer nog mest hoppa tillochfrån tyvärr, men så kan det gå.
Oturen är med mig och kommer alltid att vara det, jag måste bara lära mig att leva med den och klara av den.
Skulle egentligen behöva försöka sova men vill inte. För pigg. Men endå inte. Måste sova, ska försöka.
Pussen.

Mormor, ses i himlen

1939/12/25-2010/10/17
Saknar dig mormor, men nu slipper du lida.
Min mormor hade kämpat med sin lungcanser i två år, i somras fick hon även diagnosen skelettcanser. Vi alla visste redan att dagen snart var nära, men hur nära? Hon va en riktig kämpe, den sista tiden med mormor va så knäpp. Men det kan man förstå, hon dog långsamt och smärtsamt.
Hon låg inlagd på sjukhus i 36 dagar tills hon tog sitt sista andetag och lämnade oss söndagen den 17 oktober.
Hon var världens bästa mormor och fanns alltid där, hon är en ängel som nu flugit iväg till sitt nästa steg i livet.

Jag älskar dig / Din Nillan.

oj, hej lördag!

Har inte skrivit på ett par dagar nu men ta ett chill pill, det ni missat kommer här va.
Fredag.
Efter skolan så drog en nervös Pernilla iväg och fikade i kungshallen med David efter det knallade vi runt lite på drottning gatan, det va mys :$. Gick bl.a in på buttricks och hittade massa saker till halloween, det nästan kliade i fingrarna! Så sugen va jag! Shock hade fått in fina öron muffar och kepsar som jag typ omg'ade vill ha..
Sen när det va dags att gå vidare o ha kramats hej då så drog jag till liljeholmen och träffa Frodo o Adde.
Det kvällen gick till ungefär: käka tacos, pilla på hunden, göra en show för Frida och Adde, kolla på film och däcka efter 20min så vi gick fan o la oss halv tolv? Men sen höll ju Xixten på o muppa sig, hörde ljud och skällde o såna jobbiga saker.
Tydligen under nattens gång hade Adde hållt om mig istället för Frida i sömnen, jag vart chockad när jag fick höra det för jag märkte verkligen ingenting, fan va djupt jag måste sovt! Hahahaha, det är inte första gången  han gör något sånt i sömnen men då har jag vaknat till vilket jag inte gjorde den här gången, haha stackars Frida :(
Lördag.
När alla vaknat o va pigga o fräscha och xixten muppat klart för morgonen, lekt och vart söt
Frida och Xixten leker på morgonen
Xixten som är för söt när han söker uppmärksamhet
och sen jag hade fått åka hem o piffa till mig så drog vi lite halv sent sådär till skärholmen o gick runt, kollade lite o dreglade över allt fint :(
Tiden gick och vi hade tillslut kollat igenom allt viktigt och så va det dags att dra hemåt, städade lite och vänta på att mamma skulle komma hem, lagade mat och fastnade i soffan.
Det vart en kväll med mamma, cola, chips och pretty woman (Y).. Toppen kväll, verkligen.
Dock när jag gick in i mitt rum så va Gucci framme så jag tänkte ta ut henne, haha hon va seg o flyttade inte på sig när jag öppnade glas dörren
La mig i sänged med Gucci o pilla lite på henne och
Pussa hahaaha <3
Sen fick hon gå in i terrariumet igen :)
Nu ska jag sova för jag ska upp tidigt imorgon och gå på dop! Inge stall, fuck, jag som skulle stor smörja.. Det får skjutas upp till nästa vecka... Får snabb polera i veckan. Saknar dock min bebis :(...
Nä godnatt nu,
Pussen.

Torsdag, älskade torsdag.

Har endå vart en ganska härlig dag, riktigt mysig om jag ska va ärlig. Skolan sög dock, hade teori på frisör timmen :( jag som verkligen ställt in mig på att få inpackning men nej, det ska man få på tisdag istället..
Men men! Det är inte hela dagen lixom, åkte till stallet efter skolan. Jag va så näääära att få "den snygge punkarens" nummer men han hann hoppa av tunnelbanan innan Sandra fråga så bajs på de. Annars så var det en trevlig resa, drog till mc i farsta och köpte cheeseburgare :$ sen åkte jag vidare till ågesta! Ägrim gick 5 till 6 sen kom han in så jag hann borsta lite <3 va puss kalas också! Han verka va på gott humör idag och man fick flera pussar självmant utan att behöva kräva det! Min gull Äggedishiiii<3
gammal bild från vår ettårs dag år 2008 <3
Sen va mötet halv sju dårå om halloween festen i stallet och nu har jag bestämt mig för att va zombie!
ska ha massa fake sår och sånt så jag ska försöka åka till butterix i helgen o kika lite på vad jag ska införskaffa. Jag måste även åka till toys'r'us och kolla på dekorationer till själva festen, sen ska jag och Mathilda åka någon dag och köpa godis och sånt till festen, hahahahahahaha fan vad flummigt det kommer bli!
Nu ligger jag i sängen och ska fan stänga av datorn med detsamme, är helt schluut.
Kanske ska fika imorgon efter skolan med David :$ mys..
Så jag måste ha min skönhetssömn nu!
God natt & Pussen.

Onsdag, även kalla lill lördag

Suck, imorse stängde jag av alarmet igen och somnade om. Vad trött jag blir, som tur va så va det inga viktiga ämnen idag. Så idag har jag för det mesta bara slappat och runt fyra så började jag städa mitt rum vilket inte gick så bra. Jag har kommit på att jag har sjukt mycket kläder
men typ hälften av allt använder jag inte så jag rensade hela min jävla garderob som jag ännu inte är klar med! DESSUTOM SÅ har min stereos CD spelare gått sönder. När man spelar en CD så hackar det o låter som en helikopter vilket är riktigt irriterande. Så jag är sketa ledsen, den saken jag äger som jag använder mest pajkar. Jävla skit!
Mitt i allt så lagade jag mat till mig och mamma så vi hade en liten lill lördag, det är ju faktist onsdag idag!
Så jag gjorde rotfrukter i ugn med kyckling, sallad och bea vilket va as gott. Så drack mamma öl o jag cider till och kollade på The holiday. En typisk filmgenre som jag verkligen tröttnat på, nuttit och duttit som bara finns på film!
Men men. Sen så åter gick jag till arbetet och plockade bort det från sängen så jag kunde sova.
Kollade nyss på slutet av kungarna av tylösand, jag vet jag hatar det och jag önska att jag slapp se sex bilderna men jag kunde inte låta bli att skratta när Jocke skulle "ut på promenaaad" det va så klockrent med gullefjun låten! Nå sånt som verkligen får mig att AS garva!
Som den nya ica reklamen om Ulf's stånd <3 HAHAHA fan vad jag garva!
Imorgon MÅSTE jag till skolan, måste gå på matten så jag inte halkar efter och sen så ska jag få hårinpackning på frisör lektionen vilket jag verkligen vill få för håret blir nå så otroligt härligt då och sen efter skolan ska jag till stallet på spök möte. Det är ju halloween fest den 31oktober i stallet och då ska jag jobba där och dessutom vara spöke på spökrundan.
Känns så skönt att det är torsdag imorgon, nästan skönare än en fredag. Inte för att jag ska göra något alls speciellt den här helgen, kanske borde ringa och fråga pappa om jag får komma.. Annars kommer jag inte göra ett piss :(
Nåja måste sova nu.
God natt & Pussen.

Slapp tisdag..

Töhö, skippade skolan (A). Stannade hemma och lyssnade på vad mäklaren sa. Vi kan typ få upp mot en miljon för den..
När hon gått så gjorde jag mat, vi käkade och drog till ikea för att kolla på lister o shit till köket. Sen vart jag skjutsad till stallet, vart så pass tidigt så jag hann verkligen borsta Ägrim ordentligt idag. Skit skönt och han vart så blank o fin :) Sen så tog jag bussen till min syster eftersom mamma åkte dit efter besöket hos mormor. Vart attackerad av söt Katlaaaa <3
så sjukt stor hon har blivit! Va jätte längesen man träffade henne o hon verkade vilja följa med oss hem när vi skulle gå, pussade sönder henne C:
När jag kom hem duschade jag och gjorde varma mackor i ugnen till mig och mammsi oså kollade vi på paradise hotell.
Nu ligger jag i min säng och kollar på naked mile på kanal 6
As nice (Y) längesen man såg den nu ju, sen ska jag sova!
Tråkdag imorgon, men kanske ska va med Rasmus så då blir det ett stycke roligare :D annars ska jag hem och städa efter skolan tror jag.
Pussen.

Härlig jävla måndag

Vaknade imorse av att mamma skrek "PERNILLA, KLOCKAN ÄR SJU! GÅ UPP!" Ba oh shit, satte inte jag klockan igår? Eller?? Stängde jag av den när jag sov? Omöjligt men fan ingen aning! Iallafall. Gick upp efter mycket tjat, va ju sten död. Kan fortfarande knapt gå efter paintballen!
Fick stjuss till tunnelbanan, kom typ en kvart försent till matten då man endå inte får någon frånvaro och rektorn stod o snacka, sen fick vi gå. På frisör tekniken idag så startade vi "hantverks orientering"s programmet första lektionen och läste lite i den boken. Lektionen efter så skulle vi göra inpackningar! Jag gjorde på Hanna och kvinnan sommna! Hahaha kände hur hon försvann mer och mer, vinglade med huvudet och sen ba ryckte hon till! Jag ba va i helvete pysslar du med? Hon ba Gud förlåt jag somnade! Drömde något.. Vad fan drömde jag?..
Fick nästan hjärtattack haha men men, hon höll på o somna sen igen nör jag gjorde huvud massage :$
Sen skyndade jag iväg till stallet, borstade bort lera på Ägrim bebiis som hon som skulle rida honom missat o lite små pyssel.
Sen medans han gick så fikade jag och mamma innan jag skulle rida Haily.
Det gick verkligen jätte bra idag! Jag är super nöjd. Vi skulle öva på o sänka och höja formen vilket Haily har mycket svårt för men Maria tyckte det gick skit bra för hon krullar enkelt ihop sig o blir inte så lång med man såg verkligen skillnaden och hon vart lång och låg o formen. Hon var dessutom pigg och jag som inte ens hade spö! Hon bröt bara av en gång i galoppen! Duktiga totto hesteeen <3
Efter ridningen så hann jag borsta en liten stund på min älskade polle, kan inte förklara hur mycket han betyder för mig min älsklingg <3
Nu ska jag sova för jag är pissigt trött, måste kolla bussen först för imorgon börjar vi 12:20! TIHI!
Fast mäklaren kommer klockan 11.00 imorgon och ska kolla på vår lägenhet, vad den kan säljas för eftersom mamma och jag vill flytta till östberga. Spännande! Men men god natt nu så skriver jag och laddar upp bilder från resan imorgon om jag inte hittar på något annat än att åka hem efter skolan.
Pussen.

Hemma från norrland

Helluuue, är hemma nu men är alldeles för trött för att orka skriva något så inlägg om vad vi har gjort och bilder kommer imorgon eller på tisdag. Beror på hur mörbultad jag kommer va efter ridningen efter som jag just nu har så ont i benen att jag knapt kan gå i trappor. Så illa är det.
Ne måste sova nu, måste upp imorgon o klippa o va glad!
Pussen.

VAD GÖR VI? NU DRAR VI!


Nu är det så att jag och min älskade Mathias har beställt verkligen "sista minuten" biljetter. För imorgon klockan 11.00 kommer vi ta bussen till destination... NORRLAND!!!!!!!!!
Till kära Moa och Emma som går där på sitt gymnasium :D asså tjockt fucking NAJS! Så just nu är jag hemma hos Matte o ska sova här, sen åker vi imorgon här ifrån till t-c! Så underbaaaaaaart!! Nu ska vi chilla lite, spela ps3, nörda i stickam and so fucking on all night long. Matte är så söt när han pratar med sig själv
"jag tar dom här skitfula blåa strumporna.. Eller nej det gör jag inte dom är för fula.. Tar dom här istllet. Så lägger vi dom där. Die mother fucker die lixom."
Söten. Ne men fan hahaha och han slutar inte prata hahaha <3 går inte att beskriva.
Slut för mig asså :) Se om jag lägger upp något under helgen, annar kommer jag hem på måndag klockn 22.30 typ?



Pussen.

Torredagen


Torsdag. Sug.
Stod i badrummet och gjorde iordning mig extra för att kanske åtminstone va snygg på klassfottot. Så plingar nån på! Jag trodde jag skulle pissa på mig!
Så va det någon som skulle pilla med bredbandet, ba öh okej? Kvinnan hade inte talat om det! Så tack för den.

Drog till skolan, vart bajs irriterad på vädret som förstörde mitt hår. Gick och skulle fota oss, och fick stå fucking längst ut så mina fetto armar syns så jag ser ut som värsta bronto berit! TACK!!
Sofia gjorde dagens garv på engelskan, de kom in o pratade på bleka röven igen och efter Sofia sagt "hur är det med rövskägget?" så ställer sig vår lärare-Dimmitra där och kollar på Sofia och alla börjar as garva hahahahaha! Dimmitra ba "jag hörde det där" och försökte att inte skratta.
Vi slutade efter matten idag eftersom vi har kompledigt så 13.05 slutade vi (Y) najs men har lixom inte ett piss att göra. Det är härligt.

Så jag åkte hem till syrran då, öppnar dörren och mannen är kvar o fixar med bredbandet. Han ba "heej kommer du hem nu" ba yapp (Y), fick en liten mysig välkommen hem känsla!, så ba "jag måste bara fråga.. Vad är det i det där akvariumet eller vad det är? Jag försökte kolla men hittade inget" Jag: Du menar terrariumet? Det är en skäggagam. "vad är det?" Jag: En ödla?..

Rubert är min syrras skäggagam, det är en sorts ödla och det är inte lätt att hitta honom eftersom han brukar gräva ner sig/gömma sig och terrariumet är sjukt stort.
Nu ligger jag hemma i sängen och vet inte vad jag ska göra, ska gå o stänga dörre för han gjorde inte det den jäveln. Sen ska jag ta en macka för jag är fan hungrig. Peace mf.

Pussen.


Alla vi som har legat med ett skåp


Sitter i skolan. ska ha datakunskap om typ 20 minuter men Maggan er en snel hest och släpte in oss små tottos lite tidigare. Lol. Men eh ah! Sen after school så ska jag hem (hos syrran) Ladda mobilen lite och sen drar jag till stallet. TIHI Rasmus ska följa med<3 :O:D så de blir najs. Orkade inte skriva igår för jag och syrran åkte till mojje och häcka. Innan det så klippte jag Frida, det gick bra oså hon verka nöjd? Ska typ färga hennes hår sen, vi ska dela på färgen :) men nu börjar vi, måste bytas klass rum för maggan är smart och satte oss i fel!

Pussen.

Måndag :(


Urs, hatar måndagar fast endå inte. 2 frisör lektioner <3
Idag fönade jag klart vertikalen och hann klippa uppklipt på halva huvudet, ska klippa resten imorgon.
Skolsystern skulle komma och prata med oss haha om ni vet, äta frukost, alkohol och sex. Kul jul det. Men men!
Könssjukdomen syfolis har ökat genom åren (N) en creepy sjukdom som man kan dö av D: jag själv visste fan inte va det va så hon berättade att "förr i tiden så åkte sjömännen runt till olika hamnar och hade sex med varje fru han hade i hamnen och spred runt denna sjukdom, först får man ett sår och sen försvinner det och behandlar man det inte ja då dör man".. Så det är viktigt att vi testar oss! ;)

Efter skoldagen bars det av till stallet! Skulle först ha Parma vilket jag verkligen INTE hade lust med. Sen ropar Maria till mig och talar om att de va tvungen att byta hästar och att jag skulle ha Haily! Happi fejs på det och det gick suuuper tycker jag :) hon va helt sluut sötnosan. Jag fick fram henne skit bra i galoppen och jag skänkla på så mycket så hon sparka bakut haha :$ vi hade annars skänel vikning och hon gick så fint så, men hon är så rolig för så fort man börjar så går hon in mot väggen så hon blir lite för böjd men det gjorde inget för hon har sin svaghet där men annars såg det riktigt fint ut så jag e nöööjd :)
Hann borsta lite på min älskling :( han verkar så mycket gladare nuförtiden, det värmer mitt hjärta sjukt mycket <3
Ska sova hos min syster den här veckan i tallkrogen och jag är så trött så jag ska stänga av snart och försöka sova. Nervös över att inte hitta till tunnelbanan haha men men det löser sig. Det ska bara va att gå ner på en väg och gå raktfram så vi får väl se hur det går! Nu ska jag aktivera mitt CSN-kort. Har även fått papprerna och körkorts kurserna och det så jag ska betala allt när jag kommer hem till mami sen!! TIHI ne fan det räcker för idag, får jag tråkigt någon dag så ska jag skriva ner de 2 klippsetten vi lärt oss hittills :)

Pussen.

 


Söndag = stallet <3

Mysig dag i stallet blev det. Kom dit runt 13 och smörjde allt. Sen borstade jag en stund och myste med min älskling<3
Han va pigg o glad idag vilekt gjorde mig på gott humör. Saknat honom jätte jätte jätte mycket!
På onsdag ska jag på mitt första US möte! Johanna hade pratat med de i deras förra möte om att jag ville gå med och de tyckte det lät som en bra idé :)
Så vi får se, ska pröva och se vad jag tycker. Trivs jag så tänker jag fortsätta! Det kanske kan få mig mer till stallet?
Sen så ska jag jobba under horse show helgen den 26-28 november med dekorationen till hindrena, vissa shower, ryttar middagen och vissa fest och press lokaler!
Egentligen så jobbar man mer än bara under helgen men eftersom jag inte kan ta ledigt och måste va pigg i skolan så behöver jag bara jobba från och med fredag kväll för de ville så gärna ha mig med igen! Så då kommer ni se mig springa runt på banan och bygga fram dekorationer och springa runt i globen bland alla kändisar ;D
Måste sova nu, har matte prov imorgon första lektionen. Måste va pigg!
Pussen.

Natt humor

"pussi, as good as it looks, vinst varje gång!
Det satt vi och as garva åt i fredags hemma hos adde<3 haha
Nä fan god natt nu :)
Pussen.

Seeg jävla lördag<3

Idag vaknade man upp bredvid Frida och Adde som genast började slåss o fan va de höll på! Sen gulligulla dem o blö blö..
Runt tio i två drog jag från yxlö till tc för att träffa mattoo <3 fast det va typ fett onödigt för vi frog direkt, könde mig så skabbig. Ville ba hem och få duscha. Vilken jag gjorde! Käkade subway <33 sen så drog vi på bio och såg tusen gånger starkare.
Den va fan helt okej, kanske lite för överdriven i rollerna men endå sevärd. Så va den fan riktigt rolig på vissa ställen.
Påvägen hem uppför backen så gick jag och va depp över att behöva gå hem. Men vilka möter man då? Jo, Petter, Adam, Hampus och William och kvällen va räddad! Iaf fram till halv ett.. Trodde att de skulle hacka på mig men de va jätte gulliga :)
Första man får är en stor mysig kram av Adam :) som kramades ganska mycket den kvällen och tyckte jag luktade gott? Tur de..
Fick även se Petters rumpa ett ex antal gånger den kvällen och dem dansa (jag har de på film!) också vilket fan va jävligt roande. Inte nog med det så mötte vi på ännu flera från segeltorp och det vart lite vildare, lite roligare!
Adam tare lugnt, röker en cigg
Haha vette fan vad dom pysslar med, fiser Adam i ansiktet?
Min kväll vart verkligen räddad från att bli deppig, tack till sötpojkarna <3
Nu ska jag sova, ska upp "tidigt" imorgon och dra till stallet till min beeeeeebis! <3
Pussen.

Vi hade roligt

Bara för att vi är så söta <3
Pussen.

Nu jäävlar

Nu drar jag till västerhaninge, ska sova hos Adde med frida <3
Och jag har en känsla av att dem kommer snuska sig ganska mycket.. *Host*
Pussen.

Färgar hååret

Vacker bild men iaf, färgar håret atm, ska nu strax hoppa in i duschen o skölja ur färgen.
Det vart en svart/röd toning från schwarzkopf som min mamma köpte. Suck, vart arg för jag vill köpa själv men kvinnan köpte den. Aja vi får se hur det blir på utväxten och om jag får en "röd" nyans.
Skölja ur färgen nu! Pussen

Äntligen freeedaaag!

Haha skrev inget igår eftersom jag däckade 19.30 i min säng, va jätte irriterad över något så sminkade jag av mig och la mig i sängen och satte på musik. Så somnade jag och sov till 05.45 och skulle upp om en halvtimme. Jag fattade typ ingenting, va ganska chockad. Sen blev jag riktigt hungrig eftersom jag inte käkat sen lunchen igår vilket inte va så jävla mycket. Så han jag inte äta frukost eftersom jag va så seg och orkade inte gå upp så jag köpte en sån här vitamin dricka och for iväg till plugget. Kom 5-10 min försent till svenskan, de skulle precis sätta på dirty dancing <3 typ happi fejs och lärarn blev inte arg! Sandra berättade sen att hon sagt till att jag hade försovit mig och kom så fort som möjligt då hade lärarn sagt "ja det händer även de bästa" Sandra ba typ ööh okej lärarn ba "ööh asså jag ba skoja HEHE".. Asså vad gör man lixom ;)?
Annars har dagen vart riktigt jävla seg. Blöö ska nog duscha och färga håret nu, brb!
Btw, Frida och Adde är påväg hit <333 yippieeeeeeeeee <33

RSS 2.0