Nail art by Pennsi

Filade och målade mammas naglar, är ganska nöjd.
För att va första gången jag målar med nail art linern så vart det riktigt bra tycker jag. Eller vad säger ni?
Övning ger färdighet så ska öva på mamma som fan.
Btw, filningen ser förjävlig ut eftersom mammas naglar var ganska trasiga efter flytt och sköra naglar.
Nämen om någon är sugen och vill va försöks kanin så säg till :)
puss på er

dipp

Har en nedåt dipp just nu, så förlåt för att jag inte uppdaterar.
Ska dessutom flytta nu, har jag berättat det? Jo jag ska flytta till östberga jag med moder min.
En helt nyrenoverad oanvänd 3:a, den är sjukt mycket större än våran och jag kommer få ett jätte stort rum.
Har då bestämt mig för att ta shufflingen på allvar då jag får större yta att öva på.
Annars går det bra i skolan, har lärt mig alla klippsätten nu så det känns bra.
Hade sista praktiken idag </3 kommer sakna dem. Men ska tillbaka nästa tisdag 10:30 o få mina naglar gjorda!
Sen en nagel specialist idag, så jävla söt. Jag höll på och hjälpte till en frisör att färga henne sen när färgen satt i så kollade hon på mina naglar, fick beröm och så la hon krackulering på mig, lackade o gav tips. Hon erbjöd även en påfyllning!
så idag köpte jag en art liner från depend 39kr på åhléns
Så nu kan jag göra olika mönster och utvidga mina kunskaper. Ska öva på mamma sen, bild kommer!
Fick även beröm för mina "konstvärk" av en annan as duktig nagelspecialist som även lär ut andra. Mitt framför en kund berättade hon hur duktig jag var o vilka mina grejer jag gjorde, as glad Pernilla.
Måste önska mig nagel kit's!
Om någon vill va försöks kanin så hojta till!

Jag gillar verkligen min salong, alla är som en big family. Jag känner verkligen att jag valt rätt yrke, även fast man inte har en skit stor inkomst så får man endå tillräckligt och ett jobb man verkligen trivs i. Jag älskar det, det var så mycket bättre än jag trodde.

Nu ska jag måla naglarna på mamsi för att sedan ta det lugnt, äta lite till.

Pussen.

Flyger iväg som ett pappers flygplan 18/4

Hej heeeeeeeeej
Allt är en enda jävla pina just nu jag vill ja som vanligt hänga mig i taket och ba få dö för jag är så trött på allt jävla skit just nu men ja jag tar väl mig egenom det som vanligt för det är det vi gör i min lilla familj no matter what!
Iallafall, nu har jag äntligen fått i min tunnel! Snyggt va? Fick lite panik eftersom det var ridning idag, var rädd att det skulle göra ont när jag satte på hjälmen för min andra feting spiral men nu äre bytt o det ska bli så skönt att få sova normalt igen. Dock så.. Fan.. Kanske skulle töjt till 16 iallafall?
Annars så red jag Dellboy idag, myspellen<3
det gick så bra så! Han är så gigantisk och stort att pyssla med men fan det gick allt så bra idag, jag känner att jag vågar ta mer i honom för han hals är ju så jeeekla lång! Känns som att den ska gå av på mitten. Men iaf, så skulle man göra en slags båge på mitten i galopp o det är ju inte hans starka sida för han blir så jävla pigg men det gick fan bra stundtals. Jag kände att jag verkligen fick kontroll ganska fort och min ridlärare tyckte han va jätte fin idag så jag är jätte nöjd!
Åkte sen hem en stund till Matte o kollade på film o mös med söt Ville. Så jävla söt! Tror nog att han saknat mig för han låg vid mig/på mig hela tiden! Ville är en liten chihuahua hane på 3 år för er som inte vet.
Nu är jag hemma!
Ska nog sova för jag är riktigt trött och så hoppas jag på att mitt spel Fable2 har kommit till min brevlåda!
MIHI can't wait <3
God natt!
Pussen.

Najs juu 16/4

Vart ska jag börja?
Hela jävla dagen har jag hjälpt min kära syster att flytta, ja jag trodde jag skulle få psykbryt där ett tag men det löste sig tillslut. Trött och hungrig va man och allt va så pissigt tungt och jobbigt att bära så jag är helt slut i kroppen nu. Fyyfaan jag kan inte beskriva smärtan i rygg, ben, knän, fötter och armar. Särskilt händerna! Kan fortgfarande inte spola vart vatten på dem utan att det gör överdrivet ont.
Men jag fick en stycke kristall lampa och en Ariel affirsch så jag är typ jätte glad!!! Har satt upp den på min dörr <3333333 är skit stolt!

Sen när jag höll på o trixelixa med lampan råka jag skära upp hela handen på skruv mejseln, smart va? som ni ser där kanske, älskar min cam. Den tar så bra bilder!.. Eller?
Sen så är töjningen i nu, köpte tunnel i fredags (igår) så jag skulle kunna trycka i den sp den får läka ifred meneh nä jag fick inte i den. Idag kan jag inte ens röra på töjningen. FML. Btw, fuck mitt röda fejs. Jag är trött och röd, K?
Men nu ska jag sova för jag är jätte trött, juste ska göra påsk naglar också! Fniss.
God natt, Pussen.

Hade lite tråkigt.. 14/4

Jag vart ganska nöjd med dagens påhitt! Vad tycks?
Dock är högerhanden verkligen inte lika bra, men det är ju så det är. Måste träna upp vänster handen lite mer ba ;)
Hade utvecklings samtal idag, MVG barn yee? Har MVG i alla frisör ämnen och min lärare tycker jag är jätte duktig och förstår direkt o ba waaaawaaa hej jag känner mig bra. Bäst.
Har töjningen i nu, ska tigga pengar imorgon så jag kan köpa tunnel  för det är a pain in the ass!
Felix kanske kommer o sover här i morgon, hoppas hoppas hoppas <3 saknar min tönt
Nu ska jag sova, börjar få lite huvudvärk. God natt!
Pussen <3

Söndag 10/4

Ska ba.. Töja litee?
14mm. Hell yeah.

LoL..

-SMS-
Jag: Mamma jag vill pierca naveln!
Mamma: Jag vill bli brun och lång :D
*facepalm*
Nej men seriöst jag har bestämt mig nu, skulle vilja pierca naveln, näsvingen och industrial.
Ska även försöka köpa större töjning imorgon, tror jag töjer till 12-14 sen får det vara nog.
Är fan snart 18, här skare allt tatueras!
Yeah I know.. Drewl..

FML? 7/4-11

Hej hallåååååååå där!
jag har blivit jekligt dåligt på att uppdatera mig men fan.. Allt suger just nu eftersom effekterna av mina minipiller typ har bitch slapat mig rakt i ansiktet och dödar mitt humör och ger mig mensvärk.. Har haft mensvärk varje dag nu den här veckan och jag var verkligen skit arg igår.. Om ni nu kanske ville veta.
Suck.
Har inte gjort något direkt speciellt.. Jo jag var på yoga i söndags. Jävlar asså vilken grej! Ska fortsätta med det nu så ofta jag kan och hinner. Det var skit skönt att hålla på med och man vart skit svettig. Nice nice, det är något jag rekomenderar er alla att pröva på.
Dock var det lite pinsamt roliga situatuioner som när man skulle sitta med korslagda ben, rak i ryggen... "Tänk er att det är en tråd, igenom ändtarmen och upp.. Var heelt raka i ryggen och svanka inte.. Absolut inte.. Så spänner ni er så det känns som att ni kissar.." O bla bla vette fan vad hon babblade om haha yaaah..
Har prov på nå jävla dante o boccaccio i morgon... Fattar ingenting av dantes texter för jag är så jävla opoetisk o Boccaccio är bara jobbig.
Fan vad jag klagar men sry jag vet inte vad jag ska skriva om alls. Borde uppdatera något på frisör fronten men fyfan vad jag är lat och inte fan har jag en kamera heller.
Skulle vilja göra en ny header men mitt photoshop funkar inte längre så vet inte alls hur jag ska ta mig till. FML.

RSS 2.0