Horse show!

Jag vet att jag blivit jätte dålig på att uppdatera sen allting hänt, men jag ska verkligen försöka igen och komma tillbaka..

Den här veckan är det iallafall stockholm international horse show så jag kommer verkligen va off eftersom jag ska jobba nu idag (onsdag) till söndag. Det är sena tider och jag kommer va super trött efter allt slit.
Ni kommer se mig springa runt ute som en idiot på banan och ställa fram dekorationer :)
Jag är med i blomster teamet som tar hand om det kända och vackra dekorationerna och det här är mitt andra år nu.
Jag kanske ska va med som "orientalisk dam" också i showen så haha ni kanske ser mig då med.
Förra året va jag ju en "svarte petter" för er som såg och säkert minns x) haha!
Sen lovar jag att ta lite bilder ;)
Nu ska jag vila lite och försöka värma upp mig efter att ha stått i en halvtimme och vänta på den jävla bussen som aldrig kom, så jag gick hem. Sen efter lunch ska jag åka iväg till globen.
Pussen.

Farväl mormor <3

Det va begravning idag, min första begravning och det va hjärtekrossande. Nu känns det verkligen som att hon är borta, kommer aldrig mer få se henne. Min mormor.
Bara jag klev in i kyrkan och såg kistan så va jag tvungen och kämpa för tårarna, men ju närmre jag kom den utsmyckade vackra kistan desto svårare va det och jag orkade inte kämpa längre. Tårarna rann, hakan darrade och känslan va obeskrivlig. Hon är död.
Men ändå så va det så vackert.
De röda roserna representerar mig, min syster, min mamma och min morfar.
Farväl älskade mormor, nu syns vi i himlen.
Jag ångrar allt dumt jag sagt, och allt jag inte sagt. Slutet va jobbig för jag visste inte hur jag skulle hantera den. Du va inte den mormor du va för 2 år sen och det skrämde mig. Men jag tror och jag hoppas att vet att jag älskar dig ändå, hur jag än betett mig. Men jag kommer alltid minnas dig och allt du gjort för oss. Du höll ihop familjen när den va som trasigat men jag vet inte hur det kommer bli nu. Cancern tog dig ifrån oss, mening eller inte, men nu slipper du lida. Nu har du fått dina ängla vingar och lärt dig att flyga. Vi syns i himlen mormor, vi saknar dig ♥

RSS 2.0