Bajs onsdag!


Den här dagen blev inteeee riktigt som jag hade tänkt mig! Den vart ganska episk så jag tänker dela med mig trots att det är enormt pinsamt för mig..
Imorse vaknade jag och va nå sjukt öm i ägg stockarna, men eftersom det var engelska nationella idag så var jag verkligen TVUNGEN att åka dit iallafall. Stoppade i mig en ipren, gjorde iordning mig och drog till bussen.
När jag kommer till fruängen känner jag hur någon tar tag i armen på mig.
Det var en äldre kvinna, hon viskade till mig att jag hade en mensfläck där bak..
Jag ba aha... Eh.. Tack så mycket!..
Det va ju bara att dra ner linnet till knäna o knata vidare. Hade det inte var för det jääävla eneglska nationella så hade jag sprungit hem. Nåja!
Sen kommer vi till sista lektionen i smink. Allt gick bra, vi fick våra penslar o shit, nästa onsdag ska vi sminka oss själva! En vardags sminkning, det ska bli så jevla roligt!
Ah så slutar vi o jag vandrar iväg till skåpen o känner att fack.. Mina nycklar.. Då har jag för första gången i mitt liv låst in nycklarna i skåpet.
Ville typ hänga mig i taket. Nåja, hämta vaktis så han knipsa upp lås jäveln så va allt frid och fröjd igen. Ska nog köpa kodlås..
Kom hem, käka donken <3 försökte kolla klart på atlantis två men däckade IGEN!
Lyckad brud va..
Btw, jag tycker denna cape är jeeeeeekligt fein
Gina tricot, 199kr............. Skulle inte banga på o köpa fast vad fan ska jag ha till den?
Imorgon blir det mys dag, svenska och matte först sen efter lunch har vi kunddag så min mamma ska komma så ska jag klippa och göra inpackning på henne! Ska bli fett skönt att få arbeta på en människa i salong o allt wiii längtar! Sen på fredag börjar ju fan praktiken :$ fett kuuulllllll ååååh jaaaaa haha ne nu fan ska jag sova, babblar om massa onödigt!
Jag hör av mig!
Pussen.

Mys måndag 21/3-2011

Tjeenare!
Dags för ny uppdatering, har vart en ganska mysig och slapp dag faktist. Tog en egen sov morgon och skippade matten, fniss. Sen hade vi frisör timmaar!
Först schampoonerade och stylade vi varandra, så otroligt sköönt och håret luktar så jävla gott.
Efter det så vare det att fortsätta där vi va, jag som ligger före alla skulle göra en slags "dubbel svinrygg". Egentligen ska den inte se ut såhär men vi fick göra lite som vi ville som avslut :)
Ursäkta mig för den dåliga mobil kvalitén!
Bakifrån, fick en star wars känsla haha
Sidan
Framifrån
Det ser mycket bättre ut irl.
Fick en del beröm av min lärare, "detta är något en i ettan egentligen inte ska klara av, det va jätte fint! Bra form också."
Så det känns ganska bra! Ska bli intressant o se vad jag får göra imorgon :)
Efter skolan så åkte jag till stallet.
Till min stora förtvivlan har Ägrim blivit sämre.
Han hade ju ett sår på höger fram som blev infekterat så han har fått stå nu i ett par veckor, fått pencilin. Men eftersom han vart nervös när de skulle ta sprutan så träffade de ett blodkärl - två gånger.. Så hans hals är vätske fylld och en del har åkt ner till hans bringa så de ba hänger och ser obehagligt ut. Han tycker det är skit skönt när man kliar där. Så blir han jätte mysig när jag kommer eftersom det är ingen som pysslar på honom, min mys pelle<3
Ligger i sängen o kollar på ballar av stål just nu, ska sova nu när det är slut. Är skit trött.
Får se när jag uppdaterar igen!
Pussen.

Fredag 11/3 2011

Sitter här hos Felle o spelar galet, allt bra, jätte bra. Jag mår super<3
Ska va shuffla brb

Torsdag 10/3 Inget liv

Älskar min frisör lärare, hon är så himla gullig! Typ som en extra mamma! Iaf, fick beröm för min jätte lyckade lugg jag klippte haha hon tyckte den va fin!
Älskar min frisör lärare, hon är så himla gullig! Typ som en extra mamma! Iaf, fick beröm för min jätte lyckade lugg jag klippte haha hon tyckte den va fin!
Älskar en del tjejer i min klass lite extra mycket, alltså deras humor går inte att beskriva!
Jag: Felizia.. Vad fan är en adelsman nu igen?
Felizia: Ja det är väl en väldigt högt uppsatt person.. En hög person. På hasch alltså!
*asg*
Annars funderar jag väldigt mycket på.. "You make me feel that I'm the only girl in the world".. Är det något posetivt eller negativt? Jag är verkligen förvirraaaaaad! För man tycket ju typ att det låter fett negativt, är det bra att va den enda tjejen i världen? Då känner man ju sig inte särskilt speciell så ba "I want you to make me feel that I'm the only girl in the world".. Ba K!
Nä nu ska jag väl plugga i en timme o sen iväg o träffa Felle <3
Pussen.

Torsdag

http://publishme.se/1596031/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_bodySådääär då var man hemma från gymmet! Har pratat med en personlig tränare idag och pratade om mål o sådant, så nu har jag fått en kanditions övning och ett par övningar för min rygg o axlar så jag kan bygga upp mig som frisör.
Har även sprungit runt inne i stan idag och letat praktik, jag vet inte hur många jag frågat men alla a upptagna. Har dock lämnat mitt nummer så får se om någon ringer, hoppas saints and sinners gör de :( de hade inte upptaget men de tog inte emot ettor men hon skulle fråga sin chef om de va okej endå eftersom jag bara ska va en liten hjälpreda! Jag va fan inne i sture gallerian och frågade haha men de hade en stor renovering så de tog inte emot praktikanter försen i maj.. Nåja!
Längtar till imorgon <3 ska först åka med Matte och sola, sen drar vi till gymmet! Prr saknat honom skit mycket, vart så glad när han hörde av sig idag!
Men nu ska jag duscha och slappa en stund, spela xbox kanske och sova!
Pussen.
Sådääär då var man hemma från gymmet! Har pratat med en personlig tränare idag och pratade om mål o sådant, så nu har jag fått en kanditions övning och ett par övningar för min rygg o axlar så jag kan bygga upp mig som frisör.
Har även sprungit runt inne i stan idag med Patrik stackarn och letat praktik, jag vet inte hur många jag frågat men alla a upptagna. Har dock lämnat mitt nummer så får se om någon ringer, hoppas saints and sinners gör de :( de hade inte upptaget men de tog inte emot ettor men hon skulle fråga sin chef om de va okej endå eftersom jag bara ska va en liten hjälpreda! Jag va fan inne i sture gallerian och frågade haha men de hade en stor renovering så de tog inte emot praktikanter försen i maj.. Nåja!
Längtar till imorgon <3 ska först åka med Matte och sola i fruängen vid 12, sen drar vi till gymmet en stund! Prr saknat honom skit mycket, vart så glad när han hörde av sig till mig idag!
Men nu ska jag duscha och slappa en stund, spela xbox kanske och sova!
Pussen.

Marmaduke <3

Såg nyss Marmaduke, trodde jag skulle explodera! Gud vad sööööt han är och den där austrailian shepherd tiken.. Prrrrrrrr ge mig!!
Jag vill vekrligen ha en grand danois nu, har velat ha det i över ett år kanske? Jag tycker de är så vackra, stora och kungliga. Wow.. Det är verkligen en hund jag ska ha nån gång i mitt liv.
Så jävla fina.
Men nu ska jag strax sova, har inte alls gjort något kul idag. Sovit o tränat typ vilket jag kommer göra imorgon också :(
Pussen.

Otroligt vacker

Vill bara ta och dela med mig av denna vackra syn, människan heter Rick Genest och är med i Lady gaga's nya musik video "born this way".
Jag måste säga att synen.. Wow.. Jag vart nästan lite blöt i trosan. Han är otrolig vacker.. Skulle inte banga en sekund!
Tack lady gaga för att du visade upp honom för mig.
Här är även hennes nya video:
Nä men fan nu är jag så jävla trött så ska jag sova, imorgon ska jag träna som fan! God natt!
Pussen.

RSS 2.0