Måndag 28/2 2011

Sedär! Då har man också gått o skaffat gymkort, najssssssss så jeeevla glad! Ska iväg och träna på onsdag för imorgon ska jag till ungdoms mottagningen o se om man kan skaffa något för mens värken och kanske p-piller..
Men fan livet känns ganska underbart för tillfället, love it så snälla låt det fortsätta såhär.
Red Tango idag o det gick fan helt okej, han är faktist ganska rolig att rida för man får ut ganska mycket av honom Men jag är fan helt slut nu och orkar inte skriva så jävla mycket. Vill bara få kolla påen film nu o somna in.
K?
Pussen.

Ny hårfärg

Jag vart fan nöjd även fast färgen är hel skum, alla säger att jag passar i det haha så då gör jag väl fan det!
Öhm.. Idag så har jag inte gjort alls mycket. Typ sofia kom hit runt elva, färgade mitt hår, hon sminkade mig (se bild) och jag fixa hennes hår o så drog vi in till stan en stund. Princeali kom och gjorde oss sällskap en stund, så gick vi runt lite, satt en ganska lång stund i kulturhuset haha flashbacks <3
Sen så åkte vi hem, kolla lite på melodifestivalen, käka o kollade på paranormal activity 2. Asså den är så sjukt äcklig och läskig. Jag ryser när jag kollar på den. Känner mig ganska safe som har en schäfer som vakar över mig <3
Näpp nu ska jag ta och sova! Mamma har fan köpt gymkort så vi ska åka dit o gymma imorgon (jag gratis dårå) och sen nästa söndag har hon anmält oss till Zumba.. Asså rolig kvinna?! Jaja.. Hoppas jag också får gymkort sen fast då kanske jag inte får åka på ridläger.. Nåja! Det löser sig..
Ah fan god natt nu
Pussen.

Onsdag 23/2 2011

Är hemma hos mamma nu och kolla vad som stod i mitt fönster!
"God made us sisters. Prozac made us friends."
Fick den av min älskade syster, vart skit glad <3
Annars har dagen sugit kuk, den är inte ens värd att skriva något om. Allt suger och kan bara ta sig.
No more from me.
Pussen.

Död.

Du är död, precis som alla andra. Så shoot mother fucker shoot.

Körde över och slog ihjäl varg

SERIÖST ÄR DOM HELT JÄVLA PANTADE ELLER? ÄCKLIGA JÄVLA MÄNNISKOR DET FINNS! 

"Vargen som hittades illegalt dödad vid sjön Fansen strax norr om Ockelbo har jagats med snöskoter och sedan slagits ihjäl med ett trubbigt föremål. 
Skadorna på den döda vargtiken är omfattande, berättar polisinspektör Sven Lind. 
– Vargen har flera revbensbrott och ett benbrott på vänster framben som tyder på att den blivit påkörd av ett fordon. Vidare har den en krosskada i skallen som orsakats av ett trubbigt föremål, säger han. 
Med utgångspunkt i detta misstänker polisen att vargen blivit påkörd en eller två gånger och sedan avlivats genom trubbigt våld. 
Bedömningen är att dödandet inte var någon olycka. 
– Allt tyder på att vargen först körts ifatt och över på isen och sedan slagits ihjäl, säger Sven Lind. 
Flera personer har deltagit i dödandet. 
Det var förra helgen som en fiskande privatperson hittade den unga vargtiken gömd i ett skogsparti vid sjön Fansen i Katrineberg norr om Ockelbo. I närheten av vargen hittade polisens tekniker spår efter både skoter, skidor och vinterkängor. 
I dagsläget finns inga misstänkta för brottet, som rubriceras som grovt jaktbrott. Polisen har fått in en hel del tips, men inga som lett till några gripanden. 
De två unga skoterförare som hade sett på isen tidigare har hörts av polisen och är nu avfärdade." 
Kopierat från http://arbetarbladet.se/nyheter/ockelbo/1.2765156-vargtiken-slogs-ihjal

Jag blir så jävla ledsen, har mänskilgheten tappat förståndet totalt eller vad fan är det frågan om? 
Spö straff och livstids fängelse är vad de är värda. Hur asså.. Hur fan kan man ha hjärta att brutalt döda en sånt jäkla fint djur? 
Att de sköt vargarna var illa nog!

Mensvärks tisdag 22/2-2011

Kom just hem från stan har vart och bytt tungpiercing (äntligen). Men det är så himla ovant eftersom den är mycket mindre än den jag hade innan.. Kan inte leka med den längre :(
Sen har jag äntligen köpt min dagbok, skit stolt över den för den är verkligen skitfin haha men japp ska skriva lite ikväll om inte en särskild herre ringer mig helt plötsligt som igår.. Tror jag somna vid två.. Sen märkte jag också att min töjning hade åkt ur imorse!
Annars så vandrade man runt i stan med sofia Marcy och Danne (?)
Fniss, typ stockholms scenegirl club sprang in på mcdonalds<3 dog lite. Alla hade exakt likadana frisyrer fast med olika färger, klockers!
Dock sprang vi därifrån eftersom en av dom tycker jag är "en fet kossa", ville inte riskera att jag skulle dra av henne peruken..
Nu ska jag äta pannkakor och spela lite tror jag :)
<b><big>Pussen.</big></b>
Stannade faktist hemma från skolan idag, hade sån jääävla mensvärk så jag tog en ipren o gick o la mig igen.
Hade bestämt med Sofia att vi skulle in till stan så jag åkte in runt två haha vaknade fan halv två..
Så nu har jag äntligen bytt tungpiercing! Men det är så himla ovant eftersom den är mycket mindre än den jag hade innan.. Kan inte leka med den längre :(
Sen har jag äntligen köpt min dagbok,
skit stolt över den för den är verkligen skitfin haha ska skriva lite ikväll om inte en särskild herre ringer mig helt plötsligt som igår.. Tror jag somna vid två.. Sen märkte jag också att min töjning hade åkt ur imorse!
Annars så vandrade man runt i stan med sofia Marcy och Danne (?)
Fniss, typ stockholms scenegirl club sprang in på mcdonalds<3 dog lite. Alla hade exakt likadana frisyrer fast med olika färger, klockers!
Dock sprang vi därifrån eftersom en av dom tycker jag är "en fet kossa", ville inte riskera att jag skulle dra av henne peruken..
Nu ska jag äta pannkakor och spela lite tror jag :)
Pussen

Hämsk måndag 21/2-2011

Seg dag om något, gjort analyserna iaf och jag blev sommar! Skriver lite mer om den imorgon hade jag tänkt.
Sen tycker jag det är ganska coolt att jag har blå-gröna ögon med gyllene stänk i båda men sen har jag bruna stänk fläckar i ena ögat. Det ser fett ballt ut?
Börjar få lite ångest över att jag inte har någon praktik vilket fan måste fixas innan vecka 10.. Illaaaa... Men det löser sig.. Det gör det alltid.
Bjuder på en ful bild
Nu ska jag gå och sova för jag är fittigt trött och förlåt men jag orkar verkligen inte skriva mer nu, börjar dock 12.20 imorgon! De e najs. Natti nattiii
Pussen.

Söndag 20/2-2011

Det bästa som hänt mig: Frågade Sofia om jag är hennes bästa vän, hon sa ja. Nu ska hon följa med mig till ungdomsmottagningen så jag får något för min mensvärk <3 .. P-piller(?)
Det värsta som hänt: Att jag inte gjort ett piss idag. Har fan legat i sängen hela dagen och spelat kingdom hearts. Sen så va jag hemma hos mamma en sväng, saknaden efter Gucci kom som en storm.. Men jag han pussa lite på na <3
Mitt lov håller fan på o bli föllt, de e najs.
Imorgon ska jag åka osminkad till skolan, vi ska analysera varandras hudtoner, ögon färg, hårfärg osv.. Intressant.. Så det blir helt naturellt imorgon mina vänner + pony tail. Grr vad snygg jag kommer va.. Eller?
Tvekar. Men det är så det är va!
Nu ska jag prata med folks eller spela en liten stund innan jag somnar. Behöver inte gå upp försen runt tio i sju imorgon, fett skönt!
God natt
Pussen.

Lördag 19/2 2011

Mamma till sitt 3-4åriga barn idag på ikea:
Nu håller du dig här! Vi vill bara inte tappa bort dig
för då kommer vi aldrig att hitta dig igen och du
kommer hamna hos en äcklig gubbe..
Jag visste typ inte riktigt om jag skulle skratta eller gråta, chockad vart jag iaf!
Annars ikväll har jag bara legat på mitt rum, spelat kingdom hearts och kollat på The exorcism of Emily Rose (en baserad historia).
Den var faktist bra, en film jag skulle rekomendera. Den va lite obehaglig faktist och som med paranormal activity, är du intresserad med samtidigt rädd för "det okända" kommer du att gilla den.
Jag läste nu om den riktiga historien som verkar skit intressant (iallafall för mig)

Anneliese Michel, en tysk kvinna född på 1970 talet, påstod att hon blivit besatt av 6 stycken demoner (Belial, Kain, Nero, Judas, Fleischmann och Hitler. Hon bad om att få hjälp och därmed en exorcism.
Den katolska kyrkan som godkänt detta gav dock ut information till media som gjorde att Anneliesse ansågs bara ha psykiska störningar.
Hon lades in på psyket men behandlingen gav ingen effekt vilket gjorde henne deprimerad och frustrerad och allt blev bara värre med tiden.
Hon jagades av demoniska bilder och va känslig mot heliga platser och föremål vilket gjorde henne mer säker på att demonerna var efter henne.
Dock under exorcismen ritualen hade hon starka läkemedel i kroppen. Läkemedel som påverkar nervsystemet och kan förändra uppfattningsförmågan, sinesstämningen och beteendet.
Man började skriva ut medicin för epilepsi till henne som gav inga resultat.
Tillsist fick hon mediciner för psykoser och paranoida tillstånd. Efter det fick hon fick ännu en till medicin för epilepsi, men tillslut kunde hon inte svälja något.

Den 1 juli år 1976, var den dagen hon skulle bli fri från demonerna, hade hon sagt. Under dagen dog hon i sömnen.
Man trodde att döden kan ha orsakat av en viss medicin som hon tog, men senare efter obduktionskollen så fastslogs det att hon dog av undernäring och uttorkning av nästan ett års undermåligt näringsintag.
Prästerna under ritualen dömdes till dråp och fick sex månaders villkorlig dom.
Än idag finns hennes grav i Klingenberg am Main. Kristna pilgrimer vallfärdar idag till denna plats, de anser att Anneliese var en gudfruktig troende som led extremt mycket för att befria många människor från helvetet.
Jag tycker det verkligen är skit obehagligt men endå så himla intressant. Måste börja forska mer fan..
Har sagt att jag ska sova innan tre ikväll, kommer va skit rädd annars haha har lärt mig att klockan 3 på natten är demonernas timme - också den tiden då man ansåg att Jesus dog..
Nä fan nu skrämmer jag bara upp mig själv, ska va social nu så jag blir lugn.

Pussen.

Sötizar

Jag älskar att det är en del som fortfarande går in på  min blogg trots att jag inte skrivit på typ flera månader.. Har fan feta lusten att börja igen.
Så jag kan börja med att skriva att ikväll är jag hundvakt åt min pappa, söt tussan <3
Tur att hon är så jävla lätt road, hon skulle kunna jaga sin svans i flera timmar! Haha så jävla söt!
Dagen har vart så jävla seg, den sista lektionen var jag sjukt trött. Satt fan o garva hela tiden, inte okej.
Nu måste jag se tuffsan mat och sen ska jag nog kolla på min film jag hyrt "bårhuset", det låter fett hardcore.
Ha en trevlig kväll/helg vaaaaa
Pussen.

RSS 2.0